Oferim servicii de consultanță în domeniul online, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.

Beneficiază de vasta noastră experiență și asimilarea continuă de informații, pentru a fi la curent cu noutățile din SEO, Google Ads și Facebook Ads! Suntem pasionați de branding-ul online și optimizarea ratei de conversie, având rezultate uimitoare obținute în campaniile desfășurate pentru clienții noștri.

Dacă vrei să te asiguri de faptul că beneficiezi de campanii eficiente de publicitate online, apelează acum la serviciile noastre de:

Consultanță SEO

Vrei să cunoști părerea unui expert referitoare la site-ul tău? Te promovează cineva și vrei să te asiguri că seviciile SEO respective sunt potrivite pentru tine? Efectuăm audit complet SEO, atât on-site, cât și off-site. Analizăm backlink-urile tale și îți spunem pe ce site-uri ar trebui să achiziționezi spațiu publicitar, astfel încât afacerea ta să aibă succes. Îți putem analiza inclusiv concurența și astfel vei afla dacă, unde și cum aceasta se promovează.

Consultanță Google Ads

Ai o campanie Google Ads, dar nu ai rezultate? Agenția care îți gestionează campania îți spune că ai click-uri, dar tu plătești mult, clienții nu apar și CTR-ul este mic? Nu știi ce campanie să alegi sau pe ce cuvinte cheie ar trebui să te promovezi? Vrei să masori rezultatele și să direcționezi bugetul către campaniile care îți aduc clienți?
Un specialist certificat Google Ads stă la dispoziția ta. Contactează-ne, suntem la un click distanță!

Consultanță FB Ads

Stii ce tip de campanie să alegi pe Facebook? Vrei să verifici dacă targetarea este conformă cu profilul clientului tău ideal sau dacă promovarea pe Facebook îți poate aduce rezultate? Suntem aici pentru tine!

Consultanță Rată de Conversie

Te promovezi online, ești pe prima poziție în Google, prin SEO, Google Ads sau ambele, derulezi campanii pe Facebook, ai sute sau mii de vizitatori zilnic pe site, dar procentul celor care plasează comenzi este nesatisfăcător? Platești pentru vizitatori care ajung pe site, dar ies imediat? Mulți adaugă în cos produsele tale, dar puțini dintre aceștia efectuează comanda?
Noi îți analizăm site-ul, comportamentul vizitatorilor, structura și elementele site-ului, experiența utilizatorilor și procesul de comandă, apoi îți transmitem recomandările pentru ca site-ul tău să exceleze în online! Vei avea mai multe conversii, de valoare mai ridicată, fără să investești suplimentar în atragerea de vizitatori pe site!

Imagine online, Branding personal

Dorești ca reputația ta online sau a firmei tale să fie impecabilă? Vrei ca cineva să monitorizeze permanent referirile la tine? Apelând la serviciile noastre ai garanția faptului că vei afla imediat ce apare un potențial pericol, dar și că ne ocupăm de credibilitatea brand-ului tău.

Apeleaza-ne acum la: 0722.555.225, trimite-ne un e-mail la: office@seobusiness.ro sau fa-ne o vizita la birourile noastre din Bucuresti, calea 13 Septembrie 221-225, cladirea Prosper Plaza, etajul 4.

*Contractele pot fi semnate si trimise inclusiv prin intermediul email-ului, nefiind nevoie in mod imperativ de o deplasare la sediul nostru.

Au ales serviciile noastre:

0722 555 225
x

Utilizam cookie-uri pentru a va imbunatati experienta