Despre Noi

Înființată în anul 2014, agenția de publicitate SEO Business Media SRL își propune să ajute cât mai multe firme din România să își dezvolte afacerea în mediul online.

Echipa noastra este formată din tineri entuziaști, cu peste 7 ani de experiență în domeniul publicității online, dornici de a obține rezultate favorabile pentru clienții agenției. Avem colegi specializați pe SEO, dar si content-writeri inspirați sau specialiști în maketing digital pregătiți să dezvolte o campanie PPC de excepție.

De-a lungul anilor am lucrat cu succes pentru mai mult de 400 de companii, desfășurând atât campanii de promovare prin SEO, cât și campanii Google Ads, Facebook Ads și publicare de comunicate de presă. Ne dorim parteneriate de lungă durată, profitabile pentru ambele parti. Ca și domenii de activitate, putem enumera site-uri promovate din domeniul auto, medical, beauty, magazine online cu o gamă de produse extrem de variată, diverse afaceri locale si fundații, din toată țara.

Image icon
Îndeplinim obiectivele

stabilite utilizând soluții inovative de marketing. Măsurăm rezultatele campaniilor desfășurate pentru a îmbunătăți permanent strategiile digitale.

Image icon
Ne definește perseverența,

corectitudinea și obsesia pentru perfecțiune. Suntem prompți, deschiși la noi provocări, nerăbdători să transformăm firme fără clienți în afaceri de succes!

Image icon
Hai să ne cunoaștem,

sigur te putem ajuta!

Echipa Noastra

Member image
Mirela CEO
Member image
Mihai Marketing Specialist
Member image
Cristi SEO Specialist
Member image
Dany Graphic Designer
Member image
Liviu SEO Specialist
Member image
Andrei Web Developer
Member image
Oana Content Writer
Member image
Alex Sales Manager & Adwords Specialist
Call Now Button0722 555 225
x

Utilizam cookie-uri pentru a va imbunatati experienta