Facebook Ads este modalitatea prin care iti poti promova pagina de Facebook, postarile sau site-ul web, in cadrul celei mai utilizate retele de socializare.

De ce să alegi Facebook Ads?

Pentru că Facebook este locul în care firma ta beneficiază de vizibilitate în rândul potențialilor cumpărători și pentru a facilita interacțiunea cu clienții existenți. În plus, prin intermediul Facebook Ads poți afisa reclame pe Instagram.

Cum funcționează Facebook Ads?

Se stabilesc obiectivele campaniei (vânzări, atragere de like-uri, popularizare), se definește publicul țintă (locație, vârstă, sex, interese și comportamente), se alocă un buget pentru click-uri pe reclamă sau afișări ale acesteia, se realizează textul reclamei, se adaugă o imagine / clip video și campania începe să ruleze, afisând reclamele create persoanelor targetate.

Cui i se potrivește promovarea prin Facebook prin Ads?

Celor care doresc să se adreseze publicului care a apreciat deja pagina afacerii sau celor care au brand-awareness-ul ca și obiectiv principal, deoarece Facebook Ads este o unealtă extrem de puternică pentru a populariza afaceri. De asemenea, promovarea pe Facebook este recomandată și celor care activează in domenii precum: fashion, beauty, travel, artă, cadouri sau diverse hobby-uri.

Cât costă Facebook Ads?

Pentru setarea campaniei tariful depinde de complexitatea acesteia și variază între 200 și 1500 euro. Vă rugăm să rețineți că avem nevoie de aproximativ 7 zile până la demararea campaniei.
Tarifele pentru administrarea campaniilor Facebook Ads pot fi vizualizate în cadrul abonamentelor prezentate mai jos. Bugetele campaniilor vor fi plătite de către clienți direct la Facebook, nefăcând obiectul încasărilor noastre și drept exemplu pot reprezenta între câțiva zeci și până la câteva sute de lei pe zi. În stabilirea bugetului zilnic alocat pentru click-uri / afisări ținem cont de obiectivele campaniei, disponibilitatea clientului și domeniul de activitate promovat.

Administrare și optimizare campanii Ads existente

Dacă ai deja o campanie Facebook Ads dar nu ești mulțumit de rezultatele acesteia, poți solicita serviciul de setare. Dacă dorești să-ți fie administrată campania existenta, te rugam să comanzi unul dintre abonamentele de mai jos.

Cum pot avea o campanie de promovare Facebook Ads?

 • Pasul 1:

  Solicitarea

  Ne trimiti denumirea site-ului, a paginii tale Facebook si obiectivele urmarite.

 • Pasul 2:

  Analiza

  Creionăm profilul clientului ideal pentru tine, apoi iți transmitem tipul de campanie recomandat. Dacă ai deja o campanie, analizăm audiența și reclamele existente.

 • Pasul 3:

  Setarea campaniei

  În funcție de elementele rezultate în pasul 2, setăm direcționarea anunțurilor, selectăm audiența din punct de vedere demografic, al intereselor și al comportamentelor.

 • Pasul 4:

  Setarea reclamelor

  Realizăm textele reclamelor, luând în calcul noțiuni complexe de marketing digital și utilizăm imagini sugestive, relevante pentru reclama ta.

 • Pasul 5:

  Demararea promovării prin Facebook Ads

  Setăm bugetul stabilit de comun acord și campania începe, reclamele urmând a fi livrate către audiența stabilită.

 • Pasul 6:

  Raportul și Rezultatele

  La finalul fiecărei luni de promovare vei primi un raport complet al rezultatelor obținute, incluzând numărul de persoane la care a ajuns reclama ta. Reține că ai acces permanent la campania ta, putând asftfel, pentru o transparență maximă, să vizualizezi oricând direcționarea bugetului tău.

Apeleaza-ne acum la: 0722.555.225, trimite-ne un e-mail la: office@seobusiness.ro sau fa-ne o vizita la birourile noastre din Bucuresti, calea 13 Septembrie 221-225, cladirea Prosper Plaza, etajul 4.

*Contractele pot fi semnate si trimise inclusiv prin intermediul email-ului, nefiind nevoie in mod imperativ de o deplasare la sediul nostru.

Au ales serviciile noastre:

Call Now Button0722 555 225
x

Utilizam cookie-uri pentru a va imbunatati experienta