La finalul fiecărei luni de promovare vei primi un raport complet al rezultatelor obținute, incluzând numărul de click-uri și de afișări ale reclamelor tale. Reține că ai acces permanent la campania ta, putând asftfel, pentru o transparenta maximă, să vizualizezi oricând direcționarea bugetului tău.

Setăm bugetul stabilit de comun acord și campania începe, anunțurile tale urmând să apară atunci când cineva caută utilizând cuvintele cheie pe care le-am setat.

Realizăm textele anunțurilor sponsorizate, luând în calcul noțiuni complexe de marketing digital, relevante pentru căutările clienților tăi.

În funcție de elementele rezultate în pasul 2, setăm campania de promovare, selectăm audiența din punct de vedere geografic, setăm intervalul orar în care anunțurile să apară și zilele săptămânii, extensiile de anunțuri și cuvintele cheie.

Identificăm costurile per click, analizăm concurența și modalitatea de a-ti optimiza site-ul pentru cuvintele cheie urmărite.

Ne trimiți denumirea site-ului, obiectivele urmărite și cuvintele cheie sau categoriile de produse / servicii pe care dorești să le promovăm.

Call Now Button0722 555 225
x

Utilizam cookie-uri pentru a va imbunatati experienta