În fiecare lună îți trimitem rezultatele obținute, atât din punct de vedere al autorității obținute, cât și al poziționărilor în Google. Obiectivul nostru este ca site-ul tău să crească permanent, iar colaborarea să se desfășoare astfel pe o perioadă cât mai lungă de timp. Rezultatele trebuie să apară încă după prima lună de promovare, dar…

La finalul fiecărei luni de promovare vei primi un raport complet al serviciilor prestate. De exemplu, pentru fiecare advertorial redactat, optimizat SEO și publicat, vei primi link-ul paginii web în care îl poți vizualiza.

Conform serviciilor stabilite și garantate contractual, începem promovarea site-ului tău.

Optimizăm intern site-ul pentru cuvintele cheie stabilite, prin optimizarea textului, respectarea proporției afisării acestora și setarea meta-tag-urilor (meta-title, meta-description – informații pe care spiderii Google le citesc și ulterior le utilizează în stabilirea nivelului de relevanță al site-ului raportat la cuvintele cheie promovate).

În funcție de obiectivele tale, îți recomandăm abonamentul de promovare SEO potrivit sau servicii SEO personalizate.

Îți analizăm site-ul (on-page și off-page), identificăm cele mai importante cuvinte cheie pentru activitatea pe care o desfășori și examinăm site-urile concurente

Ne trimiți denumirea site-ului tău, obiectivele și cuvintele cheie urmărite (dacă au fost identificate)

La finalul fiecărei luni de promovare vei primi un raport complet al rezultatelor obținute, incluzând numărul de persoane la care a ajuns reclama ta. Reține că ai acces permanent la campania ta, putând asftfel, pentru o transparență maximă, să vizualizezi oricând direcționarea bugetului tău.

Call Now Button0722 555 225
x

Utilizam cookie-uri pentru a va imbunatati experienta