Promovare Clinica Stomatologica

Da, ai dreptate, medicina este un domeniu care nu va muri niciodata, dar asta nu iti garanteaza faptul ca daca iti deschizi o afacere aceasta va merge imediat si continuu. Numai pe aceeasi strada mai exista cel putin un cabinet care are aceeasi specializare ca si cabinetul tau. Pe cine sa aleaga clientul/pacientul? De ce sa te aleaga tine si nu pe celalalt?

Afacerea ta, ca orice alta afacere, din orice alt domeniu are nevoie de promovare online si offline. Cu promovarea offline e mai simplu, pacientii tai fac asta pentru tine. Pentru promovare cabinet/promovare firma ai nevoie de specialisti care sa faca asta bine, repede si in cunostinta de cauza.

Promovare Cabinet Stomatologic

Promovarea pentru afacerea ta este ca un clovn la circ. Toata lumea stie ca dincolo de masca este un om obosnuit pe care nu l-ai recunoaste intr-o multime daca nu ar fi imbracat intr-un costum, toata lumea stie ca e acolo, dar doar costumul il scoate din anonimat si ii aduce aplauze la fiecare reprezentatie. Vrei sa fii aplaudat la fiecare reprezentatie? Nu trebuie sa stii sa faci tiribombe pentru ca stiu altii pentru tine. Oamenii antrenati pentru publicitate dintr-o agetie de profil sunt ca albinutele intr-un lan de maci. Aduna tot ce e mai frumos, imbraca informatia cu cel mai dulce grai si o dau mai departe. Cui nu ii place mierea? Cu cat graiul este  mai dulce si afacerea promovata, cu atat tu te vei diferentia mai mult de concutenta ta,  fie ca este pe strada ta sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *