SEO explicat

De la ce vine acronimul SEO? SEO inseamna search engine optimization si se refera la optimizarea continutului site-ului tau dupa algoritmii de functionare a motoarelor de cautare si dupa psihologia de cautare a serviciilor de catre utilizatori. In acest fel optimizarea este procesul care afecteaza in mod direct vizibilitatea site-ului tau in mediul online pentru spatiile destinate site-urilor care nu platesc servicii de promovare special oferite de motorul de cautare. De aceea rezultatele se mai numesc si promovare naturala sau organica in topul site-urilor ce sunt afisate in motorul de cautare la furnizarea si cautarea unui anumit sir de caractere.

Serviciile SEO pot fi aplicate diferitelor tipuri de cautare, inclusiv cautarea de imagini, cautarile locare, cautarile video, cautarile academice, cautarile de stiri, si in functie de orice industie. Ca strategie de marketing, SEO ia in considerare cum functioneaza motoarele de cautare si face o analiza a celor mai cautate cuvinte de catre oameni pe fiecare domeniu si de aceea poate sa te ajute sa iti pregatesti site-ul pentru a se incadra in anumite standarde cautate cel mai des si sa se incadreze printre cele mai accesate site-uri pe domeniul tau de interes.

Optimizarea unui site web poate implica editarea continutului sau, a partii de programare in HTML pentru a ii creste relevanta pe anumite cuvinte cheie si pentru a elimina barierele din calea activitatii de indexare a site-ului in motoarele de cautare. In acest fel, site-ul devine mai puternic, mai prezent in mediul online, mai accesat si mai de incredere in fata clientilor.

optimizare seo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *